Igår spenderade jag eftermiddagen & kvällen i Globen. Årets fotbollsår & fotbollsspelare skulle hyllas i den årliga fotbollsgalan. Blev en trevlig kväll med musik, prisutdelning & nya bekantskaper. Twittrade om att jag var typ yngst i pressrummet, levererade bilder snabbare än någonsin tidigare & halv sprang med en objektivväska som var större än mig för att slippa kollektivtrafikens obligatoriska väntetid.

För er som inte är så insatta i fotbollsvärlden kan man säga att fotbollsgalan är som svensk fotbolls firmafest. Dock lite finare än alla andra firmafester. Mat, underhållning & allt bevakas av tv-kameror! I år bestod underhållningen bland annat av idolerna komplett med den sjungande GIF Sundsvalls Kevin Walker & Daniel Adams-Ray. Den sistnämnda var lika bra som vanligt, den killen kan lovar jag!

Och sen får vi ju inte glömma Zlatanbollen, förklädd till guldbollen, som mannen med stort Z tog hem för åttonde gången i rad. Men även Lotta Schelin tog hem diamantbollen, som inte är någon boll, för tredjegången i rad. Grattis till båda liksom!
 

Kommentera

Publiceras ej