Som jag nämnde igår har jag börjat rycka in som vikarie, fortsatte denna karriär idag. Till skillnad från igår hade jag en hel dag idag, massa härliga elever! Dock lyckades jag med konsten att inte komma upp när jag planerat idag heller så istället för en uppfriskande morgonpromenad fick det bli en kvällspromenad efter gymmet och kvällens middag. Idag åt vi något så enkelt som korv och potatissallad, sambon som fick välja. Egentligen tycker jag kvällspromenader är lika härliga som de på morgonen, bara det att backarna var rena helveten efter dagens benpass!

Nu ligger jag och gör den slutliga bildrensningen samtidigt som vi har igång CL-smemifinalen på tv:n. Känns som att Dortmund kommer vinna genom bästa resultat i förra matchen och kommer gå vidare till finalen. Kan ju diskuteras vad jag tycker om detta, hade gärna inte sett en hel tysk final men att välja bort Bayern är inte ett val. För imorgon ska de vinna mot Barcelona för att ta sig vidare till en final där de ska ta segern de inte fick förra året!

Just det, Valborg idag. Eftersom att närmaste brasan var i Timmele berättade mina elever för mig så bestämde vi oss för att helt enkelt låta bli. Åka buss för att sen leta sig fram till någonstans man inte ens vet var lät inte så lockande när vi väl landat för kvällen. Vi har det rätt mysigt ändå faktiskt! Hoppas alla andra har en fin valborg!