Gud vad det tar tid mellan inläggen!
Sitter på altanen, det är klarblå himmel och imorgon tar årskullen efter mig stundenten. Ett år sedan jag själv sprang ut från skolan & ner för kärnans trappor. Tänk vad tiden går! Jag kan man handen på hjärtat säga att jag är lite avundsjuk på alla som får uppleva dagen imorgon som sin studentdag, min studentdag var underbar även om den var blöt av ösregn. Just känslorna och dagen är så fin att jag gärna hade spelat upp den om och om igen, men jag är rätt nöjd med att ha gått vidare i livet nu. 
 
Sedan förra inlägget har jag fotograferat fotboll, som vanligt då tänker ni. Bland annat skånederby och landskamp. Har även bytt de högre divisionerna mot division 4 och fotograferat lillebrors lag. Annars har jag varit servitris, träffat vänner, varit vikarie, sovit, ätit god mat, njutit av solen (som idag har gjort mina ben helt röda) och imorgon kväll åker jag på festival. Fint ska det vara!

Jag har även fått världens finaste respons på en intervju med mig som publicerades i en tidning för ett tag sedan. Folk är så snälla ibland! Kommer slänga upp länk till den när den finns tillgänglig på nätet.




Instagram bildbomb!
1. Division 4 bevakning 2. Landslagsbild tagen av mig 3. Artikeln om mig 4. Utsikt från skånederbyt